Business Meeting

STRATEGIC NEUROECONOMICS

Kuvittele, jos tuntisitte asiakkaanne kuin parhaat ystävänne. Tuhansien yksittäisten tutkimusten sekä miljoonia kuluttajia sisältävien koosteanalyysien ansiosta pääsette käsiksi liiketoiminnan viisasten kiveen;  tietoon, joka minimoi kulunne ja maksimoi tuottonne. 

Ota yhteyttä

SHOPTIMIZING

Haluaisitteko myynti-, mainos- sekä markkinointimateriaalinne ja -viestintänne toimivan parhaalla mahdollisella tavalla? Shoptimoinnissa käymme yhdessä läpi materiaalinne elementit ja viritämme ne yhdessä toimivammiksi tieteellisesti tutkittujen taktiikoiden avulla. Shoptimointi on helppo, muutaman päivän prosessi, jonka teho säilyy niin kauan kuin kuluttajia asioi shoptimoidulla alustallanne.

Ota yhteyttä

Lingerie Web Design
Computer Sketch

EEG MEASURING

Asiakkaiden todelliset mieltymykset, tarpeet ja toiveet voidaan selvittää vain tutkimalla heidän käyttäytymistään tai mittaamalla. EEG-aivosähkökäyrätutkimuksessa saadaan selville asiakkaiden todelliset, ostokäyttäytymiseen vaikuttavat tuntemukset yrityksenne määrittelemiä asioita kohtaan. EEG-mittauksilla voidaan valita yritykselle puhuttelevin arvolupaus, myyvin tuotepakkaus, toimivin mainos tai myyntipuhe, vetävin video tai vaikka myynnillisesti tehokkain henkilökunnan paidan väri. 

Ota yhteyttä

ARP MEASURING

Fasiaalisella ARP-etämittausjärjestelmällä saadaan hyvin samankaltaisia tuloksia kuin EEG-mittauksella. Mittausmenetelmän lisäksi ARP eroaa EEG:stä toteuttamistavassa; mittaus toteutetaan netin kautta tutkittavan oman tietokoneen kautta. ARP-mittaa tutkimukseen tuotettujen audio- ja/tai visuaalisten ärsykkeiden aiheuttamia fysiologisia autonomisia signaaleja kuten ilmeitä ja sydämen sykettä etänä, mitattavan tietokoneen kameraa käyttäen. 

Ota yhteyttä

Video%20Editing_edited.jpg

2506685-8

Vanhankyläntie 5 A 3

01630 Vantaa

+358 40 58 68 366

©2020 by NeuroBusiness Solutions