NBS - NeuroBusiness Solutions

tiedeperustainen yhteistyökumppaninne

NeuroBusiness Solutions eli NBS on vuonna 2020 perustettu, yritysten myynninedistämiseen keskittyvä toimija. NBS tarjoaa tieteellistä tietoa kaiken kokoisten yritysten nettisivujen, verkkokauppojen ja mainosten elementtien tehostamiseksi. Monet kansainväliset suuryritykset ovat hyödyntäneet tieteellistä tietoa liiketoimintansa tehostamisessa jo pitkään. NBS haluaa tarjota kotimaisille yrityksille samat - ja jopa paremmat - mahdollisuudet myyntinsä ja markkinaosuuksiensa kasvattamiseksi.

Arvomme ovat AIVOT:

A

Auttaminen - homo sapiensin menestyksen on mahdollistanut yhteisöllisyys, vastavuoroinen auttaminen. Ei ole myyjiä ja asiakkaita. On vain ihmisiä auttamassa toinen toistaan.

I

Innostuminen optimoi yrittämisen, kyynisyys katkaisee kehityksen. Innostuminen on intohimon siemen.

V

Välittäminen - sinun menestyksesi on myös meidän menestyksemme ja muiden menestyminen on omaamme tärkeämpää.

O

Oikea elinkeino on yksi buddhalaisuuden Jalon kahdeksanosaisen polun moraaliohjeista. NBS tekee yhteistyötä vain ekologisesti ja moraalisesti oikein toimivien yritysten kanssa.

T

Tiede - käyttämämme taktiikat perustuvat tutkittuun tieteelliseen tietoon. Näin ollen, tarkkojen tieteellisten kriteerien mukaisesti, jokainen taktiikka toimii yli 95% tilastollisella varmuudella.

NeuroBusiness Solutionsin valikoima-arkkitehtinä toimii Tommi Salmelainen. Hän on eri aloilla toiminut myynti- ja markkinointialan ammattilainen, muusikko ja maalaustaiteilija. Hänen kiinnostuksensa neurotieteisiin heräsi vuonna 1999 diagnosoidun MS-taudin myötä. Vuonna 2018 aloitettu yhteistyö Helsingin yliopiston tutkijan, psykologin ja käyttäytymistaloustieteen asiantuntijan kanssa on laajentanut Salmelaisen asiantuntemusta sekä tarjonnut pääsyn tuhansiin yksittäisiin tehostustaktiikoihin. Luovana taiteilijana hän kykenee auttamaan myös taktiikoiden sujuvassa aktivoinnissa.

"Tommilla on loistava tietotaito ja ote tekemiseen."
- Tomas Nordström, CEO/Made in Finland Shop

"Ota yhteyttä, niin aloitetaan myyntinne kasvattaminen."

-T-"

yhteydenottolomake

"Kuukausittaista myynnin kasvua oli jopa 50 % sivuston ja markkinoinnin virittämisen ansiosta." 
Tomas Nordström, CEO / 
Made in Finland Shop 

MadeInFinlandSHOP_logo_1000_VAAKA_.jpg

"NBS:n kanssa aloitetun yhteistyön jälkeen myyntimme on kasvanut 60%." 

Juha Pispa, toimitusjohtaja / pakkaa.fi

pakkaa-logo.png

2506685-8

Vanhankyläntie 5 A 3

01630 Vantaa

+358 40 58 68 366

©2020 by NeuroBusiness Solutions