FAQ

"Miten tämä eroaa muista sisällöntuotto-, optimointi- ja myynninedistämispalveluista?"

Tarjoamamme tieto perustuu tilastollisesti pitäviin yliopistoissa toteutettuihin tieteellisiin tutkimuksiin. Kaikissa hyödyntämissämme tutkimustuloksissa on käytetty aina tieteellisiä tutkimusmenetelmiä ja -standardeja. Näiden standardien mukaisesti tilastollisen luotettavuusvälin tulee olla vähintään 95%. Monien toimijoiden optimointi perustuu tieteellisen tiedon sijaan A/B-testausten tuottamaan dataan. Me tarjoamme niin sanotusti C-vaihtoehdon, jonka avulla tutkitusti toimivin vaihtoehto on mahdollista löytää. Tutustu tieteeseen NeuroBusiness Solutions -myynninedistämispalvelun takana.

"Miten yhteistyö alkaa ja toimii käytännössä?"

Yhteistyö alkaa läpikäymällä yrityksenne tehostamiskohteet. Yhteistyöehdotuksen hyväksymisen jälkeen tuotamme ja toimitamme tulokset sekä selkeät ja käytännöllisiksi muotoillut ohjeistukset. Olemme tukenanne niin taktiikoiden teknisen aktivoinnin kuin luovan muotoilun osalta.  

"Mitä yhteistyö kanssanne kustantaa?"

Palvelumme räätälöidään aina yrityksen tarpeiden ja resurssien mukaan. Optimoinnin laajuudesta riippuen investoinnin hinta asettuu haarukkaan 200 - 20 000.

"Onko palvelullenne takuuta?"

Käytännössä yrityksen liiketoiminnan kehitykseen vaikuttavat monet tekijät. Oleellista tavoitellun tehon saavuttamiseksi on myös taktiikoiden laajamittainen ja oikeaoppinen käyttöönotto. Palvelusisällöstä riippuen voimme tarjota myös mahdollisuutta, jossa laskutusperusteena käytetään osuutta palveluidemme yrityksellenne tuottamasta myynninkasvusta. Oikeaoppisen käyttöönoton suhteen olemme tukenanne koko prosessin ajan.

"Onko tällä jotain tekemistä NLP:n kanssa?"

Ei. NBS on lyhenne NeuroBusiness Solutionsista, jonka hyödyntämä tieto ja taktiikat perustuvat tutkittuun tieteelliseen tietoon.

"Olen kiinnostunut asiakaskokemuksista. Onko niitä?"

Kyllä. Kumppaniemme kokemuksia löydät täältä.

"NBS:n kanssa aloitetun yhteistyön jälkeen myyntimme on kasvanut 60%." 

Juha Pispa, toimitusjohtaja / pakkaa.fi

pakkaa-logo.png

"Kuukausittaista myynnin kasvua oli jopa 50 % sivuston ja markkinoinnin virittämisen ansiosta." 
Tomas Nordström, CEO / 
Made in Finland Shop 

MadeInFinlandSHOP_logo_1000_VAAKA_.jpg

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

OTA YHTEYTTÄ